Back

University of Chichester

Major investment has gone into enhancing the town centre public spaces of Bognor Regis, as well as a number of key landmarks. As part of this masterplan, Hemingway Design was tasked with conceiving and articulating the interiors of the new “Tech Park” at the University of Chichester. Our proposals added warmth to an otherwise concrete environment using brushed brass, oak detailing, carpet and birch ply suspended ceilings.


Writeable walls, collaborative learning spaces and a technology workshop help embrace the University’s commitment to providing a research-based framework. Beyond providing resources for academic staff to improve their own abilities, the building reflects the University’s use of active education tools, such as problem based learning and group work.



Subscribe to the Hemingway Design Newsletter

Share